Barnkör
    Mellan 6 år och 10 år. Onsdagar 17.00 - 17.45 i Dalköpinge församlingshem.

Ungdomskör
    Från 11 år och uppåt. Onsdagar 18.00 - 18.45 i Dalköpinge församlingshem.

Sångarna/vuxenkör
    Vi som tycker om att sjunga musik vi känner igen träffas onsdagar 19.00 - 20.30 i Dalköpinge församlingshem.

Onsdagsgruppen
    Vi träffas i Dalköpinge församlingshem varje onsdag 17.00.

Lördagsgruppen
    Vi träffas i Dalköpinge församlingshem varannan lördag 09.00 13.00.

Sommargruppen
    Det finns fortfarande platser kvar om du är intresserad av att läsa på sommaren.
    Läsningen börjar måndagen efter vårterminens slut. Vi träffas dagligen under tre veckor och
    därefter blir det konfirmation den 7 juli 2018.
    Har du frågor är du välkommen att ringa mig, Gun Österholm på tel: 0707 - 64 54 14.
    Start: Direkt efter skolavslutningen.

Ansvarig för konfirmandarbetet är prästen Gun Österholm, tel: 0707 - 64 54 14 eller 0410 - 71 44 00.
    Övriga medarbetare i konfirmandteamet är P.O Ingvarsson tel: 0708 - 69 25 98 eller 0410 - 71 44 00.

Vi träffas i Dalköpinge församlingshem varje onsdag kl. 18.45 - 21.00
     Vi börjar med andakt i kyrkan kl 18.45. Därefter går vi till våra mysiga lokaler i församlingshemmet.
     Vi pratar om allt mellan himmel och jord, lyssnar på musik, spelar instrument, tittar på film och har kul tillsammans.
     Välkommen till oss!
     Ledare är prästen Gun Österholm, tel: 070 - 764 54 14 eller 0410 - 71 44 00. Medhjälpare är Eric Walldén.

Andakt i Gylle kyrka kl 18 och därefter program i Sockenstugan:

8 mars / Dagens aktivitet är inställd på grund av väderläget!
     Hur går det till när jag vill köpa eller sälja min bostad? Mäklare från Svensk fastighetsförmedlingbesöker oss.

Musikprogram med Gustaf Brandt.

Gökotta kl 8.00 - friluftsgudstjänst. Sångarna medverkar. Medtag kaffekorg!

22 maj (OBS! Datum och plats!)
     Vi träffas i Dalköpinge församlingshem kl 18. Mannekänguppvisning och besök av Seniorshop.

Annelie Svensson, tel: 0733 - 50 03 21.

Ledare är Marianne Pålsson, tisdagar kl. 14.00 - 16.00.
     Startdatum meddelas av Marianne.

Marianne tel: 0410 - 33 46 97.

Söndagen den 4 mars
     Kyrkkaffe med allsång. I samband med gudstjänsten i Dalköpinge kyrka kl 11.00 bjuder vi på kyrkkaffe i församlingshemmet med
     allsång under ledning av Sångarna. Tema: Evert Taube

Torsdagen den 5 april
     Middagsbön klockan 13.00 i Dalköpinge kyrka med Biskop Johan.

Torsdagen den 26 april
     Församlingskväll kl. 19.00 i Dalköpinge församlingshem. Lennart Möller visar bilder med motiv från Gislöv för oss från förr och nu.
     Andakt kl 18.30 i Dalköpinge kyrka. Kaffeservering.

Söndag den 29 april
     Stor körsöndag kl 18.00 i Bösarps kyrka
     Vårmusik med Cumpane, Trelleborgs manskör, Sångarna och Barnkören

Tisdag 29 maj
     Utfärd!
     Vi åker till Åhus där en lokal guide från St Annas gille möter oss. Vi får en rundvandring till några av Åhus intressanta sevärdheter,
     bl a repslageriet och tobaksladan. Förmiddagskaffe med fralla serveras på Anders Håkansgården innan rundvandringen.
     Vi lämnar Åhus och åker söderut till Borstakongen i Onslunda. Här får vi information om borsttillverkning och även visning av
     tillverkning i både nutid och dåtid. Möjlighet till inköp av borstar finns också.

Nästa stopp blir utanför Kivik där dagens lunch serveras på Blåsningsborgs Gårdshotell. Mätta och belåtna fortsätter vi sedan och      stannar till för en andakt i en kyrka längs vägen. Därefter beger vi oss till Olof Viktors i Glemmingebro där vi serveras eftermiddagsfika      med tårtbit innan vi beger oss hemåt.

Avfärd från Dalköpinge kl 8.00 och därefter, med ca 5 minuters mellanrum, Gislöv (vid affären) och Sjöfararevägen.
     Även du, som är aktiv i Dalköpinge utan att vara bosatt här, kan i mån av plats följa med.
     Anmälan på tel 0410-71 44 00 senast 17 maj. Anmälan är bindande och du betalar 350 kr på bussen.

Onsdagar kl. 18.45 - Kvällsandakter hålls i Dalköpinge kyrka i samband med körövning.

Torsdagar kl. 18.00 - Kvällsandakter hålls i Gylle kyrka i samband med Trivselafton.

Alla gudstjänster och aktiviteter annonseras om fredagar i Trelleborgs Allehanda och lördagar i Sydsvenskan.

"Församlingsnytt" utdelas om fyra nummer per år till adresser inom församlingen. Posten sköter utdelningen som reklam.

Kyrktaxi - Trelleborgs taxi telefon: 0410 - 150 70. Ring senast en timme innan du vill åka. Ange att det gäller kyrkskjuts för
    Dalköpinge församling. Kyrksjuts gäller endast församlingsbor i Dalköpinge (Bösarp, Dalköpinge, Gislöv, Gylle, Kyrkoköpinge
    och Simlinge)